avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Poprire pe pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Poprire pe pensie

Buna ziua,spuneti-mi si mie va rog daca am poprire pe pensie 30%,iar luna viitoare imi vor intra in cont subventia de agricultura de la apia,mi se vor retine si acei bani pentru aceasta poprire,sau la fel doar 30%.Mentionez faptul ca executorul judecatoresc a trimis instiintare de poprire pe toate conturile,la toate bancile inclusiv APIA.Multumesc !
Cel mai recent răspuns: popovici_ioan , utilizator 20:23, 4 Noiembrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc frumos ptr raspuns.Dar atunci,spuneti-mi va rog mult,ce as putea face pentru a impiedica acest lucru,pentru a nu mi se retine si acesti bani din subventie de la APIA.Mentionez ca aceasta poprire din pensie a inceput in luna aprilie 2014.Multumesc !
Ultima modificare: Marți, 4 Noiembrie 2014
popovici_ioan, utilizator
Multumesc pentru raspuns.Poprirea a fost infiintata in luna aprilie 2014 ,se face retinere din pensie 35% de la Casa Nationala de Pensii.Executorul in instiintarea trimisa acasa ptr suma executata a mentionat toate bancile din oras (Resita) printre care este si Raiffeisen Bank unde am contul in care se livreaza banii din suventia agricola de la APIA.Dar eu am citit pe internet ca conform art. 780, alin. (5), pct. b) din noul Cod de procedura civila, sumele de bani provenite din subventiile de la APIA nu pot fi poprite.As putea totusi face ceva?Multumesc mult si rog raspuns!

Alte discuții în legătură

Poprire salariu corbeamiky177@gmail.com corbeamiky177@gmail.com Bună ziua ,soțul meu are poprire pe salariu la două bănci Pireus si Banc Post,a primit în contul de salariu de la Raiffeisen bank banii pentru voucher de ... (vezi toată discuția)
Poprire pe fonduri europene! ralber ralber Buna ziua, Am o mare nelamurirea cu o poprire pusa pe un cont in aprilie 2011 si ce s-a aplicat acum in noiembrie dupa intrarea in vigoare a noului cod civil ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog mult sa ma ajutati. sotul meu a avut o firma, ... CristinaS24 CristinaS24 Buna ziua! Va rog mult sa ma ajutati. Sotul meu a avut o firma, a facut liniii de credit pentru care eu am semnat ca si fidejusor. El a decedat iar eu am ... (vezi toată discuția)