Indiferent cate executari exista nu va pot retine mai mult decat jumatate din venituri. Contestati actele de executare in termenul legal la instanta si notificati executorul si banca pentru deblocarea celeilalte jumatati din venituri.
Buna ziua! Va rog mult sa ma ajutati. Sotul meu a avut o firma, a facut liniii de credit pentru care eu am semnat ca si fidejusor. El a decedat iar eu am poprire pe cont, firma fiind acum in insolventa. Fiind 3 popriri, imi este retinut jumatate din salariu. Eu mai am si un credit de nevoi personale la Raiffeisen Bank, de la ei am inteles ca nu exista posibilitatea unei restructurari din cauza celorlalte popriri si ca imi vor face dosar de executare silita. Intre timp au trecut 2-3 luni si nu am primit acel dosar. Problema este ca acum imi retin tot salariul pe care il primesc in acel cont, au dreptul sa faca acest lucru? Adica sa nu ma lase cu absolut niciun ban? Este poprirea din cauza firmei, ei au fost informati de acest lucru...trebuiau sa imi faca dosar pentru creditul de nevoi personale....cum sa imi ia absolut toti banii?
~ final discuție ~