Buna,
Numele meu este Victor Ioan, sunt un fotograf din Timisoara. Am realizat niste un pictorial cu iubita mea si cu o masina din Arad, pozele apoi au aparut in 4tuning autosaga cancan si click cu acordul meu bine inteles, insa au fost 2 ziare (opinia timisoarei si ziua constanta) care le-au folosit fara sa-mi ceara aprobarea, fara sa-mi plateasca drepturile de autor. Eu m-am gandit sa ii dau in judecata insa as dori daca se poate o solutie cat mai rapida care sa coste cat mai putin de a cere despagubiri,un prieten mi-a spus ca as putea sa le trimit mail cerandu-le sa-mi plateasca drepturile de autor insa am facut-o deja iar cei de la opinia timisoarei au sters repede articolul de pe net iar cei de la ziua constanta nu au raspuns (eu am print screen cu articolele respective)..ma puteti ajuta sa le scriu un mail sa para mai Profesionist ca si cum ar fi scris de un avocat, sau cu ceva ajutor?astept raspuns
Ce ne solicitati dvs, redactarea mail-ului, reprezinta consultatie juridica.Sfatul meu este sa contactati un avocat din localitatea dvs si sa ii solicitati sa va redacteze o notificare de pe cabinetul sau.