avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Avizul psihologic port arma
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Avizul psihologic port arma

va rog f mult sa-mi raspundeti si mie la aceasta intrebare!..mentionez ca lucrez la politia locala. La examenul psihologic am fost declarat apt ...ptr mentinerea in functia de politist local, dar nu mi s-a eliberat avizul psihologic de port arma. Afland despre acest lucru am sustinut un alt examen psihologic privind dreptul de port arma la un alt cabinet psihologic. Institutia mi-a refuzat ultimul aviz ( apt) pe motiv ca nu exista un contract de colaborare intre institutie si cabinetul psihologic 2....urmand a fi reprogramat la primul cabinet psihologic .....Am luat legatura cu psihologul de la primul cabinet si ...amana de pe o saptamana pe alta.....problema este k se tergiverseaza .....(in cazul unei reorganizari a inst...eu avand de suferit) . Ce trebuie sa fac in situatia asta???
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 00:56, 10 Noiembrie 2011
Sa aveti rabdare... Sa vorbiti cu psihologul de la cabinetul 1 si sa insistati sa va elibereze un aviz psihologic corect

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis port arma jamescicio jamescicio Buna ziua , Tatal meu detine o arma neletala si ii va expira permisul in decembrie . M-am gandit ca poate cineva aici stie ce trebuie facut pentru a se ... (vezi toată discuția)
Pot obtine permisul de port arma daca am amenzi neplatite ? Bogdan88 Bogdan88 Pot obtine permisul de port arma ( arme neletale ) daca am amenzi contraventionale neplatite ? Am 800 lei de plata - 4 amenzi a 200 lei fiecare pentru ... (vezi toată discuția)
Conditii pentru obtinerea permisului de port-arma mitrache_v mitrache_v Buna ziua! Va rog frumos sa imi spuneti si mie care este legea referitoare la portul de arma. Care sunt conditiile necesare pentru a putea intra in posesia ... (vezi toată discuția)