avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bani imprumutati
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bani imprumutati

Buna ziua, am si eu o problema, lucrez la un magazin alimentar si am dat pe datorie de 1300ron desi nu trebuia, i-am spus patronului ce am facut si ce suma am dat, dupa ce a aflat mi-a adus un contract de munca sa-l semnez pentru ca eu am lucrat fara contract de munca, eu am refuzat sa-l semnez si atunci a inceput sa ma ameninte ca merge la politie ,sa tipe la mine si mai sa ma loveasca pt ca nu vreau sa semnez, totusi m-a pus sa semnez o foaie cum ca am dat pe datorie si suma de care am dat. Eu as vrea sa va rog sa-mi spuneti daca ar avea ce sa-mi faca? pt ca eu am incercat sa ma inteleg cu el si sa-i lucrez pt a-si putea recupera datoria dar el acum nu mai vrea fara contract.
Cel mai recent răspuns: adrianagp , utilizator 19:35, 11 Noiembrie 2011
e bine daca faceti contract de munca..acum, nu stiu ce sa zic,c e intentii are patronul... dar ce a fost in mintea dvs cand ati dat pe datorie? puteti macar recupera datoria de la pers in cauza?
nu pot recupera datoria si tocmai am renuntat la locul de munca pentru ca era cam agresiv patronul, oare poate face ceva pe cale legala?
daca ati lucrat "la negru" nu prea are ce sa va faca pe cale legala.
pentru ca risca sa piarda si mai mult decat aia "1300ron".
Va multumesc, ma mai linistiti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrez la negru si patronul ne-a scos datoare, obligatia de a plati datoria floralin floralin buna ziua .am o mica problema o vecina lucreaza la negru la un magazin de linga noi, patronul le-a scos datoare 1400 ron ele lucreaza la negru la el nu au ... (vezi toată discuția)
M-a scos datoare la magazinul unde lucrez Rosuzy Rosuzy Buna ziua! Lucrez la un magazin alimentar in schimburi cu o cumnata. O zi da, o zi nu, de la 7.00 la 19.00. Ne-a facut inventarul dupa 4 ani si ne-au scos ... (vezi toată discuția)
Patronul refuza sa incheie contract de munca ani40 ani40 Ma numesc Ionita Anisoara,am fost angajata din anul 2007 la un magazin de la mine din comuna unde am dat carnetul de munca,spunandu-mi k voi fii angajata cu ... (vezi toată discuția)