avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto

Ma poate lamurii cineva in domeniu cu urmatorul aspect.Am pe rolul unei instante un proces pentru recuperarea taxei auto.Desi trebuia sa se pronunte la fond instanta a mai dat un termen de o luna ,eu aflind din alte surse ca se asteapta pronuntarea pe 14 noembrie la Inalta Curte in recursul in interesul legii introdus de Procurorul General.Este legala si normala o astfel de aminare???
Cel mai recent răspuns: aadynna , utilizator 09:47, 10 Noiembrie 2011
da
si in recurs am primit amanare avand in vedere pe rolul Inaltei Curti de Casatie si Justitie se afla spre solutionare recursul in interesul legii, avand ca obiect interpretarea dispozitiilor OUG nr. 50/2008

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs in interesul justitiei ciurli_si_burli ciurli_si_burli Buna ziua/seara, As dori sa stiu si eu raspunsul la o intrebare. Cand se poate face recurs in interesul justitiei? Este vreo etapa a procesului penal sau a ... (vezi toată discuția)
Pe aceeași speță unele instanțe au admis plângerile contravenționale iar altele le-au respins. se poate instanței de recurs înaintarea plângerii la Îccj? Decebal58 Decebal58 Ca urmare a respingerii, de catre o instanta, a unei plangeri(contestari)impotriva unui proces-verbal de contraventie, cu termen de recurs(30zile), se poate ... (vezi toată discuția)
Ril beliskner beliskner Imi poate explica si mie va rog ce anume este un RIL? (Recurs in interesul legii). In ce anume consta? (vezi toată discuția)