avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ordin16/2010
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ordin16/2010

Buna ziua
Are cineva anexa la Ordinul 16/2010, multumesc
Cel mai recent răspuns: Adorjan Ramona , Consilier juridic 09:29, 11 Noiembrie 2011
privind aprobarea Regulamentului Bancii Nationale a Romaniei si al Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare ? la asta se refera ordinul? sunt mai multe ordine 16/2010
ramona_adj a scris:

privind aprobarea Regulamentului Bancii Nationale a Romaniei si al Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare ? la asta se refera ordinul? sunt mai multe ordine 16/2010

este vorba de ordinul pentru aprobarea Normei sanitar veterinare privind procedura de inregistrare/autorizare sanitar veterinara a unitatilor/centrelor de colectare /exploatatiilor de origine si a mijloacelor de transport ......
are 50 de anexe, ai nevoie de toate?lasa-mi un e-mai si iti trimit un mail cu ordinul si anexele toate in format word sa le ai

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Centru de colectare a laptelui XTN89 XTN89 Buna ziua. As vrea sa stiu ce conditii trebuie sa indeplineasca un centru de colectare a laptelui pentru a putea functiona legal? Ce avize si autorizatii ... (vezi toată discuția)
Farmacie veterinara Catalina Roxana Catalina Roxana Daca am calificarea de tehnician veterinar , care se incadreaza in categoria profesiilor liberale si detin 90% din capitalul societatii pot obtine autorizatia ... (vezi toată discuția)
Cu ce pot trece granita tarii? cris_cos cris_cos anul acesta plec pentru prima data in afara tarii, in italia, unde lucreaza socrii mei si as vrea sa stiu cu ce pot trece la vama fara sa primesc amenda. ma ... (vezi toată discuția)