avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general imi trebuie casa de marcat ptr traduceri la un srl?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

imi trebuie casa de marcat ptr traduceri la un srl?

Lucrez si cu persoane fizice si juridice, imi trebuie si mie casa de marcat, am facturier si chitantier, nu sunt suficiente?

multumesc
In cazul in care incasati numerar de la persoane fizice aveti nevoie de casa de marcat
in cazul srl-ului care presteaza servicii (activitatea de traducere) direct catre populatie sunteti obligata sa utilizati casa de marcat electronica fiscala si sa inmanati bon fiscal clientilor persoane fizice, si factura la solicitarea acestora, pt. ca nu va incadrati in nici o exceptie prevazuta la art.2 al Lg.28/1999.
Buna seara,

@annajanette v-am raspuns inca de azi dimineata la aceasta intrebare, aici:
www.avocatnet.ro/content/for...
:)
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate emitere bon fiscal cybercat86 cybercat86 Buna ziua, Detin o firma care are ca activitate principala: 4540 - Comertul cu motociclete, piese si accesorii aferente; intretinerea si repararea ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat obligatorie la transport rutier de marfuri crutescualexandra crutescualexandra Buna seara! Am un SRL, cu activitate transport rutier de marfuri, cod caen 4941, este obligatorie casa de marcat? Tin sa mentionez ca lucrez cu factura dupa ... (vezi toată discuția)
Facturare persoane fizice si firme viorelcont viorelcont Va salut. Am si eu cateva nelamuriri. urmeaza sa incep a-mi factura serviciile foto-video. dar am cateva nelamuriri ca si SRL neplaritor de TVA. 1. pentru ... (vezi toată discuția)