avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... motivare sentinta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

motivare sentinta

Bun aziua

Sentinta de divort s-a dat pe data de 05 oct 2011 dar nu s-a motivat pana acuma.
Ce se poate face in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: diana1sefa , utilizator 19:42, 10 Noiembrie 2011
Adica nu s-a redactat pt ca sunt cazuri cand se da fara motivare puteti face o cere de urgentare a redactarii,normal se redacteaza in 30 de zile de la pronuntare
~ Conținut șters la cerere ~
@Bodealex divortul este de competenta judecatoriei nu a tribunalului mai ales ca sentintele se dau NUMAI de judecatorii restul hotararilor se numesc DECIZII,Si nu la registratura ci la ARHIVA dar nu va gasi dosarul pentru ca este la redactat
pai sentint as-a amanat de doua ori in luna septembrie
Eu am facut reconventionala si am cerut copilul minor
Solutia zice ca se admite in parte cererea principala a fostei sotii si se admite in parte cererea mea. Atat
Am facut cerere de eliberare sentinta dar nu e motivata inca
Ultima modificare: Joi, 10 Noiembrie 2011
tiberiucezar, utilizator
pai asteptati redactarea, de ce va grabiti degeaba?

Alte discuții în legătură

Incheiere de sedinta marusca marusca Intr-un proces in care am cistigat la fond dar astept sentinta si motivarea instantei de peste 5 luni pot cere o copie dupa incheierea de sedinta? Doamna de ... (vezi toată discuția)
Sentinta stefandologa stefandologa Buna ziua. Am o intrebare la care toata lumea pe care am intrebat-o si lucreaza in domeniu da din umeri. Am avut un proces de divort, si de vreo doua saptamani ... (vezi toată discuția)
Urgentare divort laura38038 laura38038 Buna ziua, In 23.02.2015 am introdus o cerere de divort exclusiv din vina paratului (adica sotul), custodie exclusiva la mine, si plata pensiei alimentare. In ... (vezi toată discuția)