avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... rezidenta
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

rezidenta

buna seara as dori sa ma ajutati cu un raspuns daca se poate pe acest forum lucrez in italia cu contract de munca angajatorul refuza sa imi faca acte de identitate motivand ca apartamentul unde locuiesc impreuna cu angajatorul este pe numele sotului el fiind decedat din anul 2002 mentionez ca apartamentul este de la comune mai explicit NU ESTE PROPRIETATE refuza categoric sa imi faca buletin am fost personal la primaria de unde apartin si mi-au spus ca daca angajatorul nu imi completeaza formularul care trebuie depus nu are cum sa ma ajute ce pot face in acest caz ? rezidenta on line ? multumesc pentru raspuns si ajutor =D>
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 05:19, 11 Noiembrie 2011
daca refuza sa va ia in spatiu, nu aveti cum sa va faceti rezidenta in Italia si ca atare veti fi in imposibilitatea de a lucra in mod legal... Eu zic sa va cautati alt angajator mai serios

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislația muncii în italia. mă pot reangaja cu forme legale dacă nu mai locuiesc la adresa din buletinul italian? Cornell M Cornell M Am locuit in Italia unde am obtinut rezidenta si apoi mi-am facut si buletin Italian pe acea adresa care este valabil pana in anul 2021,momentan sunt definitv ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere a casj brasov tudor_uz2 tudor_uz2 Am primit acasa o decizie de impunere in suma de vreo 536 ron care cuprinde impunerea pe anu 2011,dobinda si penalitati in situatia in care eu sint plecat din ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri carte de identitate. delia223 delia223 Buna ziua. O mica problema, daca stie cineva un raspuns si multumesc anticipat. Locuiesc in Spania si imi expira cartea de identitate. Momentan sunt in ... (vezi toată discuția)