avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ajutoru de incalzire
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ajutoru de incalzire

va rog sa imi spuneti daca mai beneficez de ajutoru de incalzire daca am 3 autoturisme sub 1600cm3 , multumesc mult
Cel mai recent răspuns: dianami , utilizator 19:37, 11 Noiembrie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
ministerul a transmis, la primariile care au solicitat punct de vedere in acest sens, ca persoana/persoanele care au mai mult de un atutoturism (chiar daca, capacitatea este sub 1600) nu sunt persoane aflate in nevoie. asa ca...depinde de primarie daca va accepta sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutoare pentru incalzire tsorinela tsorinela Buna ziua, ma numesc Sorinela Teodorescu.Vreau sa ma lamuriti intr-o problema, si anume: mama are o pensie de boala de 590 lei lunar (5900000 lei vechi).ea a ... (vezi toată discuția)
Ajutor de incalzire coman cristina coman cristina dac am un tractorU650 ,o combina o masina dacia ,mai beneficiez de ajutorul de incalzire,caci oricum iarna nu am activitate cu ele,deci nici venit (vezi toată discuția)
Ajutor caldura TIBOR 3 TIBOR 3 Eu impreuna cu fratele si doua matusi (surorile mamei mele decedata) detinem o casa la tara,deci partea mea este de 1/6. Este acest lucru un impediment in ... (vezi toată discuția)