avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... fila de cec in garantie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

fila de cec in garantie

Buna ziua. Am primit o fila de cec in garantie de la o firma pentru care lucram.In cazul in care depun fila la banca si firma respectiva nu are bani in cont,primim un refuz de plata si lor li se bloceaza conturile?
Vi se va restitui cec-ul cu mentiunea - "lipsa disponibil". Nu li se blocheaza conturile.
Daca primiti refuz la plata mergeti cu instrumentul de plata si il investiti si apoi mergeti la un executor judecatoresc care le va bloca apoi conturile.
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru explicatii.Va rog sa ma mai ajutati cu inca o nelamurire:fila de cec nu este completata de tragator, nici suma,nici data nu apare pe el numai semnatura si la ordinul firmei xx. In cazul aceasta are ceva valoare?
Puteti sa-mi spuneti mai exact cum si unde il pot investi?
poate fi investit la instanta de la locul platii

Alte discuții în legătură

Fila cec fara disponibil va rog ajutati-ma!!! belw belw BUNA ZIUA AM O MARE PROBLEMA AM LIVRAT MARFA UNEI FIRME SI AM PRIMIT IN SCHIMB FILA CEC SCADENTA LA 30 DE ZILE. TOTUL IN REGULA PANA AICI....DAR LA DATA ... (vezi toată discuția)
Completare cec in alb Nafets Nafets Am de la un client o fila CEC in alb. Am voie sa o completez? Am inteles ca daca fila nu e completata de cel ce mi-a lasat instrumentul pot fi si eu acuzat de ... (vezi toată discuția)
Executare silita fila cec fara acoperire C_CRISTINA C_CRISTINA Pot sa execut silit o fila cec care a fost refuzata de banca din lipsa disponibil? Cum ar trebui sa procedez? Am si o fila cec in alb lasata garantie. Ma ajuta ... (vezi toată discuția)