avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... padurea proprietate personala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

padurea proprietate personala

buna ziua ,
Am si eu cateva nelamuriri legate de o padure care este proprietate personala.
-ca sa poti taia lemne din padure prop personala iti trebuie acordul ocolului silvic sau primariei?trebuiesc marcati cumva arborii care sunt pentru taiere si cum se procedeaza cu abrorii cazuti?
-este o lege recent data si daca da nu trebuia sa fie instiitati si proprietari?
-in cazul amenzii si confiscarii drujbei cum trebuie procedat pentru a intra din noi un posesia drujbei?

va multumesc mult!!!

Alte discuții în legătură

Teren impadurit: aplicabilitatea regimului silvic vasilica05 vasilica05 Buna ziua .Am o padure de salcami care sunt de peste 80 de ani ,se poate sa-i tai la ras ? sI daca sunt obligata sa dau padurile in paza ocolului silvic..Si ... (vezi toată discuția)
Legea silvica anduteo anduteo As vrea sa stiu daca organele de politie insotite de alte persoane au voie sa intre fara acordul meu in padurea aflata in proprietate privata. ... (vezi toată discuția)
Tăiere copaci paulivmm paulivmm Buna.Doresc sa tau de pe proprietatea mea 8 stejari de care am nevoie pt lemn de foc și pt altele.mentionez ca nu am avut timp să fac autorizație de ... (vezi toată discuția)