avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Problema unei pensionate medical.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Problema unei pensionate medical.

Buna ziua,este vorba despre o incurcatura in care a intrat aceasta doamna care s-a dus la o ruda care are un magazin,a deschis a intrat in magazin dupa care a iesit a inchis si astepta pe acea ruda in fata magazinului.Imediat si-a facut aparitia un domn care a zis ca este de la I.T.M. a luato la intrebari ca ce face acolo daca lucreaza acolo si a zis sa-i deschida magazinul sa stea de vorba.Doamna speriata a deschis magazinul si a puso sa dea declaratie si doamna a scris acolo ca il asteapta pe seful sa vina,i-a dat numele si adresa si a semnat.Mentionez ca doamna nu lucreaza acolo si cheile le are cu acordul patronului magazinului chiar el a trimiso acolo sa-i ia ceva,dupa care trebuia sa vina si patronul la magazin.Domnul de la ITM a traversat la alt magazin zicandui doamnei sa-l caute pe strada respectiva pe el.Patronul a venit s-a dus la domnul de la ITM si l-a invitat la sediu.La sediu ITM acel domn a trecut la amenintari ca ai da amenda patronlui si daca doamna este pensionata ai taie pensia si plateste si din urma,sau poate se va ajunge si al judecata,invitandui pe amandoi saptamana viitoare la ITM.
Cum poate acest domn de la ITM sa invinovateasca un biet pensionar care nu lucreaza la acea firma si sa-l mai chieme si la ITM.
Va ror respectuos daca aveti vreun sfat sa-mi dati in acesta situatie disperata pentru aceasta doamna.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

O amenda mare dar pentru ce nu stiu rog ajutor eva-1978 eva-1978 Buna ziua am si eu o problema cam grea as dori niste lamuriri sau sfaturi de la cineva . in data de 15.12.2010 in magazinul meu personal am avut un ... (vezi toată discuția)
Lucrez la negru si patronul ne-a scos datoare, obligatia de a plati datoria floralin floralin buna ziua .am o mica problema o vecina lucreaza la negru la un magazin de linga noi, patronul le-a scos datoare 1400 ron ele lucreaza la negru la el nu au ... (vezi toată discuția)
Probleme cu angajatorul otonel otonel Este vorda de situatia in care se afla sotia mea si am zis sa intreb pentru ceva sfaturi inainte de a ajunge la declaratii al politie sau tribunal. A lucrat ... (vezi toată discuția)