avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... cort tir airsoft pe domeniu public
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

cort tir airsoft pe domeniu public

Sunt PFA cu activitati cod 7721 , 9329 , vreau sa instalez un cort inchis cu plasa,
pe domeniu public (inchiriat de la primarie) pentru o activitate de tir la tinta cu
replici airsoft. Conform modificarilor legii armelor si munitiilor se considera ,,spatiu special amenajat " ? - dar este ,, pe spatiu public" ! In acest caz ma expun unor
sanctiuni ? cum procedez ca aceasta actiune sa fie legala ?

Multumesc anticipat celor care vor raspunde

Alte discuții în legătură

Transport/detinere arme airsoft aer comprimat (co2) Towelie Towelie Buna ziua, Doresc sa procur o arma de airsoft pe baza de aer comprimat (CO2), cal 6mm BB. Avand in vedere ca legea este destul de neclara in privinta ... (vezi toată discuția)
E necesara autorizatie de la primarie pentru teren airsoft doru1962 doru1962 Buna ziua !doresc sa incep o activitate de inchiriere replici si organizare jocuri airsoft , am inregistrat la registrul comertului noile coduri CAEN, am un ... (vezi toată discuția)
Arme cu aer comprimat ContSters223863 ContSters223863 am cumparat in Italia(unde locuiesc)un pistol cu aer comprimat marca Walther CP99 cal 4.5 mm.Aici armele cu aer comprimat le poti cumpara doar cu cartea de ... (vezi toată discuția)