avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... e necesara autorizatie de la primarie pentru teren ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

e necesara autorizatie de la primarie pentru teren airsoft

Buna ziua !doresc sa incep o activitate de inchiriere replici si organizare jocuri airsoft , am inregistrat la registrul comertului noile coduri CAEN, am un teren intrvilan
la marginea orasului, nu sunt constructii la mai putin de 300 de m de el.Doresc sa
organizez jocurile de airsoft pe acel teren. Nu vor fi constructii,decat obstacole din
baloti de paie si din nuiele INTREBAREA : am nevoie de autorizatie de la primarie ?
pot sa inchiriez armele si sa-i las sa joace fara plata pe acest teren ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: doru1962 , utilizator 21:03, 28 Aprilie 2011
Armele airsoft sunt considerate 'jucarii'.
Nu cred ca este necesara vreo aprobare speciala.
Daca altcineva are o parere diferita, spuneti.
de "arme si munitie" nu va intreaba nimeni nimic daca fac parte din acategoria airsoft.
daca nu construiti nu aveti nevoie de autorizatie de constructie...etc... ce faceti cu baloti de paie, nuiele..placaje... boscheti...etc.. va privesti.
banuiesc inca ca trebuie sa aveti o firma, macar sa fiti PFA si sa tineti o evidenta a activitati pentru a plati binecuvantatul impozit. de asta nu va iarta preafericitul statul.
in rest, spor la amenajat, la cumparat jucarii si poate avem ocazia sa ne intalnim.
Activitatea se poate organiza si in mod gratuit.
activez ca PFA - politia locala a spus ca ,,ar fi bine sa am autorizatie pentru teren
de la primarie (neoficial) .
cred ca am sa aplic urmatoarea solutie: inchiriez replicile (factura chitanta) si las
sa se distreze pe terenul meu pe gratis .
Stimate ionut12345 daca ai drum in satu mare ,da un semnal-poate testam si replicile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transport/detinere arme airsoft aer comprimat (co2) Towelie Towelie Buna ziua, Doresc sa procur o arma de airsoft pe baza de aer comprimat (CO2), cal 6mm BB. Avand in vedere ca legea este destul de neclara in privinta ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie spatiu comercial fara acordul vecinilor romeo_m romeo_m Am o problema locuiesc la etajul 1 si la parterul blocului sunt spatii comerciale din constructie. Initial a avut destinatia de magazin textile (inainte de ... (vezi toată discuția)
Autorizatii si cod caen masa biliard,masa ping-pong haiducu haiducu 1 daca la un bar(cod caen 5630)am o incapere seperata si am o masa de biliard si una de ping-pong fara nici o taxa la clienti ,se considera jocuri de ... (vezi toată discuția)