1 daca la un bar(cod caen 5630)am o incapere seperata si am o masa de biliard si una de ping-pong fara nici o taxa la clienti ,se considera jocuri de noroc?
2 ce autorizati trebuie sau cod caen??
In primul rand regimul jocurilor de noroc este bine reglementat de un act normativ unde sunt si enumerate activele ce se supun acestei reglementari.
Masa de ping-pong, respectiv masa de biliar nu fac parte din acea categorie. Daca aceste mese nu sunt exploatate in sensul de a atrage profit, atunci nu este nevoie de nici un fel de aviz/aprobare sau declarare de activitate pe un alt caen. in concluzie le poti lasa la dispozitia clientilor fara nici un fel de alt demers
Pentru a sta linistit ati putea introduce cod CAEN 9319 - Alte activitati sportive şi cod CAEN 9329 - Alte activitati recreative si distractive n.c.a. pentru ca veti primi la eliberare si certificat constatator-un fel de autorizatie pe proprie raspundere pentru aceste activitati.
Ca sa fiti mai catolic decat papa ar trebui sa le aveti trecute in constatator pentru punctul de lucru bar (presupun ca e un punct de lucru). Dar cred ca este OK si daca le aveti doar in actul constitutiv.