avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii si cod CAEN masa biliard,masa ping-pong
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii si cod CAEN masa biliard,masa ping-pong

1 daca la un bar(cod caen 5630)am o incapere seperata si am o masa de biliard si una de ping-pong fara nici o taxa la clienti ,se considera jocuri de noroc?
2 ce autorizati trebuie sau cod caen??
Cel mai recent răspuns: DjAtilla , utilizator 23:50, 2 Aprilie 2013
In primul rand regimul jocurilor de noroc este bine reglementat de un act normativ unde sunt si enumerate activele ce se supun acestei reglementari.
Masa de ping-pong, respectiv masa de biliar nu fac parte din acea categorie. Daca aceste mese nu sunt exploatate in sensul de a atrage profit, atunci nu este nevoie de nici un fel de aviz/aprobare sau declarare de activitate pe un alt caen. in concluzie le poti lasa la dispozitia clientilor fara nici un fel de alt demers
ok multumesc
Pentru a sta linistit ati putea introduce cod CAEN 9319 - Alte activitati sportive şi cod CAEN 9329 - Alte activitati recreative si distractive n.c.a. pentru ca veti primi la eliberare si certificat constatator-un fel de autorizatie pe proprie raspundere pentru aceste activitati.
daca ma codurile in statut respectiv 9319,9329 mai trbuie autorizte de onrc adica sa am certificat constatator
Ca sa fiti mai catolic decat papa ar trebui sa le aveti trecute in constatator pentru punctul de lucru bar (presupun ca e un punct de lucru). Dar cred ca este OK si daca le aveti doar in actul constitutiv.

Alte discuții în legătură

Cod caen inchirieri albaiuliaonline albaiuliaonline CE COD CAEN SE FOLOSESTE PENTRU BILIARD,PING PONG SI PLAYSTATION FARA ACTIVITATI DE BAR (STRICT INCHIRIEREA ACESTORA) (vezi toată discuția)
Cod caen biliard, snooker, tenis de masa? cristinavintu cristinavintu Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu codul CAEN pentru biliard, snooker, tenis de masa, in ideea in care dorim sa oferim clientilor acces la mesele pentru aceste ... (vezi toată discuția)
Pfa autorizare caen persoana participanta missbeauty missbeauty Buna ziua. Sotul meu este titular PFA si activeaza in prezent cu cod CAEN 9329, respectiv inchiriere mese de biliard. In paralel ar dori sa adauge cod CAEN ... (vezi toată discuția)