avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii si cod CAEN masa biliard,masa ping-pong
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii si cod CAEN masa biliard,masa ping-pong

1 daca la un bar(cod caen 5630)am o incapere seperata si am o masa de biliard si una de ping-pong fara nici o taxa la clienti ,se considera jocuri de noroc?
2 ce autorizati trebuie sau cod caen??
Cel mai recent răspuns: DjAtilla , utilizator 23:50, 2 Aprilie 2013
@alexchiciu
Romania este in continuare un stat politienesc care aplica controlul totalitar asupra tuturor.

Stiti cum este descries obiectul de activitate in multe tari din UE? Fara CAEN, eventua acestal apare doar din motive statistice.
Pentru activitate de mai sus, PFA sau SRL/SA are trecut in “actul constitutiv” urmatoarele:
“Obiectul de activitate al societatii este servirea bauturilor si alimentelor. Societatea poate sa presteze si orice alte activitati care direct sau indirect ajuta la realizarea obiectului principal.”

Si poate sa faca, fara nici o alta autorizare decat a serviciului sanitar, orice alta activitate: sa amenajeze un mic teren de sport, pe langa cladire, sa puna in bar ce doreste, de la televizor la mese de orice fel, sa inchirieze catre consumatorii sai orice, sa presteze ce doreste pentru client. Singura obligatie este sa isi declare veniturile sis a le impozeze.
Iar daca se intampla ceva, raspunde fie direct, fie daca are asigurare, raspunderea materiala este preluata de asigurare.
dl. kappauser, dvs aveti dreptate dar discutati de lege ferenda.......
”De ce sunteti asa sigur ca NU trebuie? Daca un client va scoate un ochi altuia cu tacul de biliard”

Își poate scoate ochiul și cu scobitoarea. Asta nu înseamnă că trebuie să autorizăm scobitoarea.

Biliardul nu este o instalație cu regim special (cum sunt cazanele cu abur, buteliile, leagănele și toboganele. Face parte din bar, la fel ca televizorul și șervețelele de pe masă.

Dacă ar fi pus un leagăn în bar, atunci, da. Sau o piscină. Leagănul și piscina trebuie autorizate (dar nu activitatea de legănare sau bălăcire).

Un bar cu leagăn (sau biliard) tot bar rămâne.

Alberto Kurtyan

Va salut! Am si eu urmatoarea nelamurire, Vreau sa deschid un mic Local (cafenea/Bar) iar pe langa astea doresc sa introduc si o masa de biliard. Pt a fi totul in regula.. de ce acte/autorizatii am nevoie? Ma poate ajuta cineva va rog? Multumesc Anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen inchirieri albaiuliaonline albaiuliaonline CE COD CAEN SE FOLOSESTE PENTRU BILIARD,PING PONG SI PLAYSTATION FARA ACTIVITATI DE BAR (STRICT INCHIRIEREA ACESTORA) (vezi toată discuția)
Cod caen biliard, snooker, tenis de masa? cristinavintu cristinavintu Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu codul CAEN pentru biliard, snooker, tenis de masa, in ideea in care dorim sa oferim clientilor acces la mesele pentru aceste ... (vezi toată discuția)
Pfa autorizare caen persoana participanta missbeauty missbeauty Buna ziua. Sotul meu este titular PFA si activeaza in prezent cu cod CAEN 9329, respectiv inchiriere mese de biliard. In paralel ar dori sa adauge cod CAEN ... (vezi toată discuția)