avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA autorizare CAEN persoana participanta
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA autorizare CAEN persoana participanta

Buna ziua. Sotul meu este titular PFA si activeaza in prezent cu cod CAEN 9329, respectiv inchiriere mese de biliard. In paralel ar dori sa adauge cod CAEN 5630-Baruri in vederea amenajarii unui bar in incinta salii de joc. Titularul, respectiv sotul meu nu are un certificat de calificare ca barman ospatar sau lucrator comercial, insa eu (sotia) detin un astfel de certificat. Avand in vedere ca sunt inregistrata la RC ca si persoana participanta la activitatea PFA, putem obtine adaugarea acestui CAEN la obiectul de activitate?
Ultima modificare: Joi, 26 Februarie 2015
missbeauty, utilizator
Cel mai recent răspuns: missbeauty , utilizator 23:14, 27 Februarie 2015
Depuneti documentele la Registrul comertului din judetul dvs. pentru completare profil de activitate cu noul cod CAEN.
Mulțumesc foarte mult. Azi am fost la RC și consultantul de acolo a spus ca nu este posibil deoarece titularul trebuie sa fie calificat. Dacă mă puteți ajuta cu un act normativ v-aș fi recunoscătoare
Ati primit deja raspunsul de la RG, ca nu este posibil cu documentele prezentate de dvs.
Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit specific 2017 mihaarad2007 mihaarad2007 Pentru o firma cu cod CAEN principal 5630 si secundar 9329 care detine un spatiu in chirie de 450 mp si in incinta caruia se afla o sala de biliard si un bar ... (vezi toată discuția)
Aamenda pentru masa de biliard ContSters330987 ContSters330987 In autorizatie am si codul caen 9329- alte activitati recreative si distractive- trecut la alte activitati secundare.In prezent am deschis un punct de lucru ... (vezi toată discuția)
Autorizație bar pentru cafenea studenta1 studenta1 Bună ziua. Dețin o afacere care constă într-o cafenea micuță tip TO-GO (4mp), fără scaune si/sau mese. In urma vizitei politiei locale, m-am ales cu ... (vezi toată discuția)