avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Impozit specific 2017
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Impozit specific 2017

Pentru o firma cu cod CAEN principal 5630 si secundar 9329 care detine un spatiu in chirie de 450 mp si in incinta caruia se afla o sala de biliard si un bar ce suprafata se va lua in considerare la alegerea coeficientului "y " cel pentru intreaga suprafata ( care cuprinde birouri , magazie, grupuri sanitare si mesele de biliard si zona de consumatie pentru bar ) sau doar suprafata adiacenta meselor si scaunelor de la bar ?

Alte discuții în legătură

Pfa autorizare caen persoana participanta missbeauty missbeauty Buna ziua. Sotul meu este titular PFA si activeaza in prezent cu cod CAEN 9329, respectiv inchiriere mese de biliard. In paralel ar dori sa adauge cod CAEN ... (vezi toată discuția)
Autorizatii si cod caen masa biliard,masa ping-pong haiducu haiducu 1 daca la un bar(cod caen 5630)am o incapere seperata si am o masa de biliard si una de ping-pong fara nici o taxa la clienti ,se considera jocuri de ... (vezi toată discuția)
Autorizație bar pentru cafenea studenta1 studenta1 Bună ziua. Dețin o afacere care constă într-o cafenea micuță tip TO-GO (4mp), fără scaune si/sau mese. In urma vizitei politiei locale, m-am ales cu ... (vezi toată discuția)