avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Gestiune institutii publice
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Gestiune institutii publice

Buna ziua,am si eu o nelamurire, daca la o Institutie publica se desfasoara un Proiect, mijloacele fixe si obiectele de inventar achizitionate pe acel proiect intra in gestiunea institutiei, s-au numai dupa finalizarea proiectului respectiv? Gestionarul Institutiei este responsabil cu efectuarea N.I.R. si a bonurilor de consum?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Gestionar pvcc pvcc Buna ziua,urmeaza sa ocup un loc la o soc. de stat pe post de gestionar(consumabile masini,ob. de protectia muncii,div in gestiune), Va rog sa-mi spuneti ... (vezi toată discuția)
Achizitii publice/gestionar cola cola In situatia in care institutia publica nu are prevazut in statul de functii post de gestionar si nici post pentru activitatea de achizitii publice se pot ... (vezi toată discuția)
Procedura casare mijloace fixe si obiecte de inventar noiembriesm noiembriesm Buna ziua, Va rog sa aveti amabilitatea sa-mi spuneti care sunt pasii de urmat pentru casarea unor mijloace fixe si obiecte de inventar. In mod normal se ... (vezi toată discuția)