avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act vanzare cumparare - costuri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act vanzare cumparare - costuri

vreau sa vand un apartament fiului meu.vreau sa stiu cat ma costa la notariat acest lucru in conditiile in care eu nu pretind nici un ban fiului meu.
Cel mai recent răspuns: mdcc , utilizator 12:50, 14 Noiembrie 2011
mergeti la un notar si va interesati,... daca vanzarea nu poarta nici o valoare nu stiu cum se poate considera vanzare???
...de obicei se pun valori mai mici,dar taxele sunt stabilite de un "catalog" al notarilor,...chiar daca un bun imobil sau mobil se vinde pe mai nimic,...notarul o sa va spuna ca taxele notariale nu pot fi mai mici de "X" lei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe notariale grig1953 grig1953 Vreau sa vand un apartament fiului meu cu pretul real de 20000 EURO. Bineinteles valoarea de piata a apartamentului este mult mai mare, dar pretul real cerut ... (vezi toată discuția)
Tarife notariale, mostenire iove iove Care sunt tarifele practicate de catre notari la efectuarea unei sucesiuni notariale? (vezi toată discuția)
Vânzare casa - preț neserios nobo nobo Aș dori să mă ajutați cu ceva informații legat de prețul neserios și vânzarea unei case. Dețin o mică cabana într-un sat din Mureș cu 400m de ... (vezi toată discuția)