avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodia unui copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodia unui copil

buna ziua, acum o luna s-a incheiat atat divortu cat si custodia? ce imi recomandati sa fac acum pentru a putea obtine custodia?
Cel mai recent răspuns: Diana Ben Othmane , Avocat 19:15, 14 Noiembrie 2011
va recomandam sa luati legatura cu un avocat ...nu intelegem sensul intrebarilor!!!! :)))
petrisor_ionel a scris:

buna ziua, acum o luna s-a incheiat atat divortu cat si custodia? ce imi recomandati sa fac acum pentru a putea obtine custodia?

din moment ce si divortul si custodia s-au incheiat acum 1LUNA ce doriti de fapt?!?:-/
sa obtin custodia copilului, procesu a avut loc in jud Olt, iar acum m-am mutat in Resita, mi-am facut buletin acolo si vreau sa deschid procesu acolo, ce ar trebui sa fac, am toate actele de la proces.
Nu aveti ce sa faceti,eventual sa atacati hot in maxim 30 de zile de la comunicare,dar dosarul se va judeca tot in Olt.Nu aveti posibilitatea deschiderii unui nou proces pentru ca exista autoritate de lucru judecat.Daca s-a judecat doar divortul,fara cererea de custodie(ceea ce este putin probabil,pentru ca de obicei instanta intreaba daca sunt minori),cererea se introduce la instanta de domiciliu a paratului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divortul cand partenerii traiesc separati de 10 ani si au un copil care a fost crescut si intretinut numai de mama mamasingura mamasingura Va rog sa-mi spuneti cum se poate divorta in conditiile in care cei doi traiesc separat de 10 ani, iar copilul , in varsta de 17 ani a fost crescut si ... (vezi toată discuția)
In legatura cu un divort.. Abdulah81 Abdulah81 Da ca sunt din Jud Bacau casatorita la primaria din Jud Bacau insa sunt despartita nu pe cale legala,pot da divort in orasul Tecuci,am buletin pe Tecuci am ... (vezi toată discuția)
Bună seara. În iulie am avut divorțul, iar pe data 04.09.2020 ... AdrianCBK AdrianCBK Bună seara. În Iulie am avut divorțul, iar pe data 04.09.2020 s-a încheiat. Pe data de 11.09.2020 am văzut că pe site-ul portal.just.ro a apărut ... (vezi toată discuția)