avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale certificatul fiscal de la locale
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

certificatul fiscal de la locale

buna ziua ,
in cazul unui certificat fiscal privind impozitele si taxele locale valabilitatea certificatului este cea data de catre emitent sau cea din codul fiscal respectiv 1-25 luna in curs 25 luna urmatoare ,
multumesc si va urez o zi frumoasa .:D
Cel mai recent răspuns: Mihail Zaharia-Ciorcila , Notar 16:46, 15 Noiembrie 2011
1-25 --- luna in curs
25-sfarsitul lunii - luna in curs --- luna urmatoare
..... cetificat fiscal emis in 30 mai ,emitentul scrie la termen de valabilitate luna in curs ,ce se aplica in acest caz ?
codul fiscal sau documentul emis de catre emitent ?
multumesc
consider ca primarul nu poate adauga la lege si ca in consecinta certificatul fiscal de care vorbiti este valabil pana in data de 30.06
,dar se poate sa ma indrumati catre o baza legala unde se face referire la asa ceva ? certificatul fiscal are valabilitate cf codului fiscal si nu cf emitentului in speta primaria , multumesc
art 113 alin 3 din codul de procedura fiscala spune ca "Certificatul de atestare fiscală se emite în termen de cel mult două zile lucrătoare de la data solicitării și poate fi utilizat de contribuabil pe toată perioada lunii în care se emite. Certificatul de atestare fiscală emis în intervalul cuprins între data de 25 a lunii și finele lunii este valabil pe toată perioada lunii următoare emiterii. Pe perioada de utilizare, certificatul poate fi prezentat de contribuabil, în original sau în copie legalizată, oricărui solicitant"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat fiscal de la vanzator constantinichim constantinichim buna ziua as dori sa intreb ce valabilitate are certificatul fiscal de la vanzatorul autoturismului? (vezi toată discuția)
Certificat de atestare fiscala ioanatodi ioanatodi Buna ziua Am o nelamurire : certificatul de atestare fiscala ptr bugetul de stat este valabil 20 de zile lucratoare sau calendaristice? Certificatul ptr ... (vezi toată discuția)
Eliberarea certificatului de atestare fiscala pentru dezbaterea succesiunii cyan cyan buna seara, de unde trebuie eliberat certificatul de atestare fiscala privind impozitele in cazul in care decedatul a avut ultimul domiciliu intr-un judet iar ... (vezi toată discuția)