avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate alungare caini
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

alungare caini

La hotarul dintre mine si casa vecina se aduna seara cainii din cartier(si isi fac nevoile). Va rog sa-mi spuneti daca exista vreo metoda de a-i dezvata de acest obicei, fara sa le fac rau.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:32, 16 Noiembrie 2011
Exista "n" variante domestice pentru a determina patrupedele sa nu isi nmai satisfaca necesitatile fiziologice in anumite spatii
Puteti achizitiona de la unitatile de profil produse speciale care prin caracteristicile chimice,emana miros special care indeparteaza patrupedele

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E normal sa trec la intretinere cainele? gabriella_2912 gabriella_2912 Este vb de asociatie de locatari. Ieri la sedinta s-a hotarat ca ptr fiecare animal din casa sa platim cate o taxa de 5 lei. Este normal \"? unde se duc banii ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac? Mirela_I Mirela_I Locuiesc la parterul unui bloc si in fiecare zi ma trezesc in fata usi cu urina de caine.Am vorbit cu vecinii care au caine dar fara un rezultat pozitiv,am ... (vezi toată discuția)
Caine la bloc, obligatia de a curata mizeria pe care o lasa in gradina blocului Margareta72 Margareta72 Am un catel, metis, foarte pasnic si prietenos. Locuiesc la bloc si platesc la intreinere 3 lei pt el. Cand ies afara sa isi faca nevoile, ies fara lesa, ... (vezi toată discuția)