avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... contract telefonie mobila- fals
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

contract telefonie mobila- fals

Buna m`am dus intr`un centru [editat] pentru a face un contract si m`am dus cu buletinul sotiei si cu o alta persoana si am facut contractul pe sotie si acea persoana a semnat in locul sotiei. Acum sotia a aflat si s`a dus sa faca scandal ca ea nu a semnat nimic .Ce anume poate sa se intample in continuare.Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 16 Noiembrie 2011
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 15:20, 16 Noiembrie 2011
fals si uz de fals. plingere penala din partea firmei de telefonie, dosar penal, etc etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de credit transformata in " tentativa de inselaciune si uz de fals " iamlion13 iamlion13 Buna ziua. In 2016 am gasit un anunt pe internet referitor la o companie care oferea imprumuturi rapide doar cu buletinul. Am sunat la numarul lor si am luat ... (vezi toată discuția)
Inselaciune, fals si uz de fals dany_ct2000 dany_ct2000 Buna ziua, suntem intr-o situatie delicata si am dori raspunsuri de la cei in masura sa ne raspunda privitor la situatia jenanta si dificila in care am fost ... (vezi toată discuția)
Fals , uz de fals si fals intelectual marcu001 marcu001 Buna ! Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o parere .In 2008 am fost angajat in cadrul unei firme de telefonie ca agent vanzari ... intr-o zi un baiat a venit ... (vezi toată discuția)