avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Rectificare bugetara 2008
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Rectificare bugetara 2008

Unde gasesc rectificarea bugetara decisa in 24-09-2008?? Am nevoie foarte urgent de ia In LexNavigator nu i si uni zic ca este pe net. Eu nu o gasesc iar Seful urla ... si pomeneste ceva de inconpetenta .

Ajutatima va rog sau trimiteti-mi actul
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters15310 , utilizator 16:53, 3 Octombrie 2008
HOTARARE 10 din 24/09/2008 publicata in M.O. 669 in data de 26/09/2008 .... privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli rectificat pe anul 2008 al ...
www.legislatieromaneasca.ro/noutati+legislatie+romaneasca/10-09-2008/264 - 58k -

sau
www.cdep.ro/pls/steno/steno.stenograma?ids... - 24k
Sa am iertare dar pe lincurile pe care mati indrumat nu este absol nimic despre ce facem vorbire. Iar In m. of 669 per 26.09.2008 Hotararea nr. 10 - Hotărâre privind aprobarea tarifelor pentru publicarea actelor în Monitorul Oficial al României, părțile I—VII
Din ceia ce vad eu nu p[are as se referi la bugetul de stat. Si in plus este o HOTARARE A CAMEREI DEPUTATILOR . nici decum o emanatie de la guvern

Orisicum MULTUMESC. .. dar cred ca ai incurcat actele.

Eu caut Rectificarea de buget de stat stabilita de guv in sedinta din 24.09.2008
Nu s-a publicat inca in Monitorul Oficial.Se va publica vineri 3 octombrie, dar fara anexe, care urmeaza sa fie publicate luni.
Urmariti momentul in care apare pe [ link extern ] .
dcojo esti ff informat. Multumesc. Vreau si eu globul ala de cristal.
A aparut in M. Of. nr. 680 OUG 112

Inca odat multumesc pt pont (ala cu anexele )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordinul 3454 Corina24 Corina24 As dori si eu Ordinul 3454, nu il gasesc nicaieri, va las nr de fax0235/347.441 si email corinaelena15@yahoo.com. Va multumesc anticipat pt ajutor. (vezi toată discuția)
Pentru ce perioada sunt consilier juridic debutant? Ela_Cj Ela_Cj Buna ziua tuturor,sunt consilier jurdic la o primarie din 05.01.2009. Am fost incadrata ca si consilier juridic debutant cu mirificul salariu brut de 578 lei. ... (vezi toată discuția)
Ajutoare nerambursabile pentru fermierii afectati de seceta! Daniela Bolog Daniela Bolog COMUNICAT DE PRESÃ Hotărârea privind aprobarea schemei “Ajutoare de minimis pentru compensarea efectelor fenomenului de secetă manifestat în anul ... (vezi toată discuția)