avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie gemeni
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie gemeni

BUNA SEARA,

VA ROG SA-MI COMUNICATI CARE SUNT PASII DE URMAT AVAND IN VEDERE SITUATIA
URMATOARE:

NORA MEA ESTE MAMA A 2 GEMENE NASCUTE LA 04.03.2008
PRIN PROCES, CU HOTARARE EXECUTORIE SI DEFINITIVA EMISA IN APRILIE 2010 A CASTIGAT PLATA INDEMNIZATIEI SI PENTRU CEL DE AL 2 LEA COPIL IN SUMA FIXA DE 600 LEI/LUNA PE PERIOADA MAI 2008-IUNIE 2009 (ASA A DISPUS LEGIUITORUL LA VREMEA RESPECTIVA),DESI INCEPAND CU IANUARIE 2009 A OPTAT PENTRU PLATA INDEMNIZATIEI DE 85% DIN VENITURILE MEDII PE ULTIMELE 12 LUNI, INDEMNIZATIE PLATITA PENTRU PRIMUL COPIL.
PRIN ACEASTA DECIZIE A ICCJ SE PRECIZEAZA CA PT. IANUARIE 2009-17 IUNIE 2009 SE PLATESTE SI PENTRU CEL DE AL 2 LEA COPIL 600 LEI , OPTIONAL 85% DIN MEDIA VENITURILOR PE ULTIMELE 12 LUNI.
POATE ACUM SA REVINA LA PROTECTIA COPILULUI/SOCIALA SA CEARA RECALCULAREA IN FUNCTIE DE MEDIA VENITURILOR/ TREBUIE REDESCHIS DOSARUL SAU EXISTA ALTA CALE.

VA MULTUMESC ANTICIPAT,
FLORIN NICOLAESCU

Alte discuții în legătură

Indemnizatie gemeni conform deciziei iccj sanda nicolaescu sanda nicolaescu Buna ziua, Daca prin proces in aprilie 2010 s-a obtinut plata indemnizatiei si pentru cel de al 2 lea copil (gemeni), dar suma alocata de catre instanta ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie gemeni CristinaU CristinaU in aprilie 2010 am nascut doi baieti gemeni. Actual primesc indemnizatia de crestere copil astfel: 85% (in limita a 4000 RON)pt un copil si 600 RON pentru cel ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere al ii lea copil m.iorgov m.iorgov Buna ziua. Am si eu o nelamurire. In 03.08.2007, am nascut primul copil, iar pana in 01.01.2009 am avut o indemnizatie de 600 lei. Din 01.01.2009 am avut o ... (vezi toată discuția)