avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie gemeni conform deciziei ICCJ
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie gemeni conform deciziei ICCJ

Buna ziua,

Daca prin proces in aprilie 2010 s-a obtinut plata indemnizatiei si pentru cel de al 2 lea copil (gemeni), dar suma alocata de catre instanta a fost de 600 lei/luna pentru perioada mai 2008-iunie 2009
(probabil s-a avut in vedere ca prin lg.din iunie 2009 s-a prevazut plata indemnizatie pt. al doilea copil de 600 lei) ,
iar pentru primul copil am primit in perioada ianuarie -iunie 2009 85% (asa am optat in 2009 ) din media veniturilor pe 12 luni, acum pot sa solicit recalcularea avand in vedere ca in aceasta decizie pt.perioada de mai sus se precizeaza ca indemnizatia este in cuantum de 600,optional 85% din venituri?
Ce pot face?
PS Sunt 2 fetite gemene nascute la 04.03.2008Cu multumiri,
Sanda Nicolaescu
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 19:33, 20 Noiembrie 2011

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie gemeni florinnicolaescu florinnicolaescu BUNA SEARA, VA ROG SA-MI COMUNICATI CARE SUNT PASII DE URMAT AVAND IN VEDERE SITUATIA URMATOARE: NORA MEA ESTE MAMA A 2 GEMENE NASCUTE LA ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie gemeni CristinaU CristinaU in aprilie 2010 am nascut doi baieti gemeni. Actual primesc indemnizatia de crestere copil astfel: 85% (in limita a 4000 RON)pt un copil si 600 RON pentru cel ... (vezi toată discuția)
Gemeni - solicitarea platii indemnizatiei retroactiv tunarumihaela tunarumihaela Am nascut gemeni in anul 1994.Conform deciziei ,eu pot sa beneficiez -daca dau in judecata-de banii pentru al doilea copil?Multumesc,Mihaela (vezi toată discuția)