avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Recalculare alcoolemie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Recalculare alcoolemie

am fost depistat cu 0.45 la aparatul etilotest la ora 22.25 , am fost la spital unde mi s-au recoltat 2 probe de sange prima la 23.20 si a doua la 00.20, rezultatul a fost prima proba 0,90 si a doua 0.75 . intrebarea mea este daca cer recalculare am sanse sa iasa sub 0.80?
Cel mai recent răspuns: nixon19 , utilizator 08:19, 17 Noiembrie 2011
De ce, nu a iesit la a 2-a sub 0,80?
politia ia in considerare alc cea mai mare
Ai noroc de a doua proba..e cam la limita superioara..Cu putin noroc,vei scapa..LEGAL,vei avea permisul mai mult ca sigur anulat + o pedeapsa data de catre judecator,acum sa speram ca vei da peste un procuror care este si el OM si intelege ca oamenii mai si gresesc,dar in masura bunului simt..tu,dupa cum vad probele..te cam incadrezi in masura de "greseala cu bun simt" daca pot spune asa..Mult noroc,vei avea nevoie..Si pregateste`te de asteptat,va dura cel putin 6 luni treaba asta ...



edit : Acum depinde insa si de multi alti factori..daca ai facut panarama cand te`a oprit,daca ai insultat in vreun fel,daca ai tipat,daca te`ai opus,daca mai ai antecedente,etc..
Ultima modificare: Miercuri, 16 Noiembrie 2011
ContSters213190, utilizator
Contestati rezultatele, cereti recalcularea.
solicitati recalcularea de urgenta chiar daca pierdeti vreo 1000 lei cu cheltuielile plus vreo 6-9 luni cu calculul pe la IML dar decat un permis anulat mai degraba suspendat. Avand in vedere ca a doua proba este in scadere este un lucru bun dar la recalcularea alcoolemiei se iau in calcul mai multi factori: inaltime, greutate, varsta, ce ati mancat in ziua respectiva, ce ati baut in ziua respectiva absolut totul. Si se calculeaza pe baza declaratiilor dvs si ale martorilor pentru ca la IML se trimite tot dosarul dvs. MULT NOROC si lasati sportul asta doar pentru acasa nu si pentru volan:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie - recalculare johnny25 johnny25 am fost depistat cu 0.42 la aparat etilotest pe 10 ianuarie, am fost la spital unde mi s-au recoltat 2 probe de sange, rezultatul a fost prima proba 1.10 si a ... (vezi toată discuția)
Calcul alcoolemie gyoni8 gyoni8 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti si mie cum se calculeaza alcoolemia retroactiv de catre INML si ce ar fi trebuit sa beau/mananc (pentru ca retoractiv ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan - cam cat ar putea iesi la recalculare? alex_tibi alex_tibi buna ziua la fel ca si multi altii de pe aici am calcat si eu pe bec am fost oprit de politia rutiera dupa ce consumasem aproximativ 2 beri 0,33 ,, am fost ... (vezi toată discuția)