am fost depistat cu 0.45 la aparatul etilotest la ora 22.25 , am fost la spital unde mi s-au recoltat 2 probe de sange prima la 23.20 si a doua la 00.20, rezultatul a fost prima proba 0,90 si a doua 0.75 . intrebarea mea este daca cer recalculare am sanse sa iasa sub 0.80?
Ai noroc de a doua proba..e cam la limita superioara..Cu putin noroc,vei scapa..LEGAL,vei avea permisul mai mult ca sigur anulat + o pedeapsa data de catre judecator,acum sa speram ca vei da peste un procuror care este si el OM si intelege ca oamenii mai si gresesc,dar in masura bunului simt..tu,dupa cum vad probele..te cam incadrezi in masura de "greseala cu bun simt" daca pot spune asa..Mult noroc,vei avea nevoie..Si pregateste`te de asteptat,va dura cel putin 6 luni treaba asta ...
edit : Acum depinde insa si de multi alti factori..daca ai facut panarama cand te`a oprit,daca ai insultat in vreun fel,daca ai tipat,daca te`ai opus,daca mai ai antecedente,etc..
solicitati recalcularea de urgenta chiar daca pierdeti vreo 1000 lei cu cheltuielile plus vreo 6-9 luni cu calculul pe la IML dar decat un permis anulat mai degraba suspendat. Avand in vedere ca a doua proba este in scadere este un lucru bun dar la recalcularea alcoolemiei se iau in calcul mai multi factori: inaltime, greutate, varsta, ce ati mancat in ziua respectiva, ce ati baut in ziua respectiva absolut totul. Si se calculeaza pe baza declaratiilor dvs si ale martorilor pentru ca la IML se trimite tot dosarul dvs. MULT NOROC si lasati sportul asta doar pentru acasa nu si pentru volan:)
Calcul alcoolemie
gyoni8
Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti si mie cum se calculeaza alcoolemia retroactiv de catre INML si ce ar fi trebuit sa beau/mananc (pentru ca retoractiv ... (vezi toată discuția)