avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SI LA PERSONALUL DIDACTIC AUXILIAL SE MARESTE SALARIUL?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SI LA PERSONALUL DIDACTIC AUXILIAL SE MARESTE SALARIUL?

BUNA ZIUA EU SUNT CONTABILA LA O SCOALA SI ASI VREA SA STIU CU MARIREA ASTA DE SALARIU CEI 50% , DIN 01 10 2008 E VALABIL SI PENTRU CADRELE DIDACTICE AUXILIALE CUM SUNT EU SI SECRETARA SAU NUMAI PENTRU PROFESORI :((
MULTUMESC MULT
O SEARA PLACUTA
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:40, 1 Octombrie 2008
Asteptati sa apara legea respectiva si o sa vedem. De abia au votat-o ieri in Parlament. Cand o sa apara in M.Of. o sa o citim si ne lamurim.
Cand mai intrati pe forum nu mai scrieti cu majuscule ca nu putem citi si este interzis si de Regulamentul forumului (asa-i ca nu l-ati citit?).
Camera Deputaţilor a adoptat, marţi, în unanimitate, Ordonanţa 15/2008 cu amendamentele PSD privind creşterea salariilor cadrelor didactice preuniversitare cu peste 50 la sută şi a profesorilor universitari cu 74 la sută.
Din interviurile acordate de catre Preşedintele Federaţiei Alma Mater se pare ca personal nedidactic, care lucrează în învăţământ nu va beneficia de aceasta crestere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug nr. 151/2008 dorae dorae Ma poate ajuta cineva cu textul OUG 151/2008? Nu am program legislativ si in rest nu il gasesc niciunde. Mersi!!! (vezi toată discuția)
Salarizare bella_isa68 bella_isa68 Vin cu rugamintea sa ma lamuriti intr-o problema privind salarizarea mea. In anul 2010 am absolvit Fac de Stiintele Comunicarii,luandu-mi licenta in sesiunea ... (vezi toată discuția)
De ce o lege de scadere a pensiilor este neconstitutionala? klehus klehus Intrebarea aceasta este una normala pentru ca la inceputul lui aprilie le spuneam parintilor mei ca o sa angajam un avocat care sa faca toate diligentele ... (vezi toată discuția)