BUNA ZIUA EU SUNT CONTABILA LA O SCOALA SI ASI VREA SA STIU CU MARIREA ASTA DE SALARIU CEI 50% , DIN 01 10 2008 E VALABIL SI PENTRU CADRELE DIDACTICE AUXILIALE CUM SUNT EU SI SECRETARA SAU NUMAI PENTRU PROFESORI :((
MULTUMESC MULT
O SEARA PLACUTA
Asteptati sa apara legea respectiva si o sa vedem. De abia au votat-o ieri in Parlament. Cand o sa apara in M.Of. o sa o citim si ne lamurim.
Cand mai intrati pe forum nu mai scrieti cu majuscule ca nu putem citi si este interzis si de Regulamentul forumului (asa-i ca nu l-ati citit?).
Camera Deputaţilor a adoptat, marţi, în unanimitate, Ordonanţa 15/2008 cu amendamentele PSD privind creşterea salariilor cadrelor didactice preuniversitare cu peste 50 la sută şi a profesorilor universitari cu 74 la sută.
Din interviurile acordate de catre Preşedintele Federaţiei Alma Mater se pare ca personal nedidactic, care lucrează în învăţământ nu va beneficia de aceasta crestere.
Salarizare
bella_isa68
Vin cu rugamintea sa ma lamuriti intr-o problema privind salarizarea mea. In anul 2010 am absolvit Fac de Stiintele Comunicarii,luandu-mi licenta in sesiunea ... (vezi toată discuția)