avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Imi iese WC-ul in casa!
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Imi iese WC-ul in casa!

Buna ziua!Am si eu o problema grava,stau la bloc si din data de 12 noiembrie 2011mi se infunda canalul de scurgere principal,imi iese in casa toata mizeria,instalatorii au desfundat-o in fiecare zi chiar si de trei ori,de platit platesc eu fara chitanta,asociatia si cei care se ocupa cu intretinerea sunt la curent cu situatia mea si nu iau nici o masura,in schimb imi sugereaza sa imi fac singura canal de scurgere.Ce solutie imi sugerati?....nu imi permit financiar sa fac alt canal,cand instalatorii desfunda canalul imi spun ca eu trebuie sa platesc,ca sunt proprietar,dar din cunostiintele mele canalul nu se afla pe proprietata mea....vi se pare corect ca eu sa platesc pentru mizeria blocului?......la cine pot apela?Vi se pare normal ca seful de administratie sa imi spuna ca problema asta ma priveste numai pe mine caci eu sunt proprietarul?
Cel mai recent răspuns: Carturarul , utilizator 18:09, 20 Noiembrie 2011
dumneavoastra e bine sa notificati in scris asociatia (presedintele de bloc si administratorul) ...astfel aveti o dovada scriptica punerii in vedere...
Ei ar trebui sa va raspunda la aceasta chestiune tot in scris...
Nu aveti cum sa fiti proprietar al acelui spatiu, din moment ce nu il detineti cu acte...
Este o problema ce ar trebui rezolvata din contributiile la fondul de rulment, precum si din alte cotizatii comune...nu e doar problema dumneavoastra e o problema ce priveste asociatia...
Sfat: pastrati toate bonurile,facturi de la cei care vin si desfunda ;)
Multumesc pentru sfaturi!:)
Stati la parter sau primul etaj
parter
@ralucacarrie
Incercati sa luati legatura si cu furnizorul de apa. Remedierea situatiei este in sarcina comitetului intrucat este vorba de o instalatie aflata in proprietatea comuna.

Alte discuții în legătură

Reparatii coloana de apa dianacicero dianacicero Buna ziua, Am urmatoarea situatie: vecina de dedesubt vrea sa schimbe coloana de apa verticala, deci cea comuna, la nivelul apartamentului ei si pretinde ca ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un vecin care impiedica accesul la tevile comune adiushu adiushu Buna seara.Am o problema cu vecinul de la parter din cauza caruia teava de scurgere de la bucatarie nu poate fi schimbata. De cateva luni scurgerea la ... (vezi toată discuția)
Cui sa ma adresez? raziq raziq Am o mare problema .... timp de 3 saptamani mi-a refulat apa menajera in bucatarie de 3 ori (stau la etajul 1). Este ceva imposibil , am propus schimbarea ... (vezi toată discuția)