avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cui sa ma adresez?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cui sa ma adresez?

Am o mare problema .... timp de 3 saptamani mi-a refulat apa menajera in bucatarie de 3 ori (stau la etajul 1). Este ceva imposibil , am propus schimbarea coloanei de scurgere de la etajul 1 . Am facut sesizare scrisa la asociatia de proprietari , si as dori sa stiu daca nu se rezolva unde sa ma adresez in continuare , care este forul superior? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: sacalul09 , utilizator 16:22, 10 Noiembrie 2009
Mai intai de toate aduceti un instalator ca sa vada el unde este infundata coloana. Nu trebuie neaparat inlocuita, probabil are un dop mai "naravas". La parter defuleaza?
Instalatorul blocului spune ca se poate inlocui coloana cu un diametru mai mare de la subsol pana la etajul 1 , deci intrebarea mea rameane ,,,, cui as putea sa ma adresez pentru a rezolva aceasta problema . (exceptand asociatia de proprietari)
La parter sunt magazine si la mine este prima chiuveta care refuleaza ...
Ultima modificare: Luni, 9 Noiembrie 2009
raziq, utilizator
Primaria, serviciul de relatii cu asociatiile de proprietari.
raziq a scris:
cui as putea sa ma adresez pentru a rezolva aceasta problema . (exceptand asociatia de proprietari)

nu ne-ai detaliat de ce ocoleşti asociatia de proprietari,daca doreşti direct să treci peste aceasta "comunitate" pentru care bănuiesc că ai aderat,atunci nu ai nici o şansă,ca şi în armată doleanţele sunt în ordine irarhică,preşedinte ,e.t.c
Ultima modificare: Luni, 9 Noiembrie 2009
sacalul09, utilizator
raziq a scris:

Am o mare problema .... timp de 3 saptamani mi-a refulat apa menajera in bucatarie de 3 ori (stau la etajul 1). Este ceva imposibil , am propus schimbarea coloanei de scurgere de la etajul 1 . Am facut sesizare scrisa la asociatia de proprietari , si as dori sa stiu daca nu se rezolva unde sa ma adresez in continuare , care este forul superior? Multumesc !

Pai va adresati alcuiva daca presedintele, administratorul nu rezolva problema. Ce v-au raspuns la sesizarea facuta?
Am patit-o si noi de cateva ori pentru ca in 25 de ani coloanele de fonta au ruginit si orice scame sau mizerii se agata la coturi si asa se infunda. La una din coloane s-a platit 700 lei desfundarea de la etajul 1 prin mezanin , parter, subsol, cu munca depusa de 2 oameni o zi intreaga, iar dupa o saptamana s-a infundat din nou. De atunci am decis ca in asemenea situatii sa nu mai desfundam, ci sa inlocuim total coloanele de fonta vechi cu altele noi de plastic cu diametrul mai mare. Acolo unde am inlocuit, prima acum aproape 2 ani, nu s-a mai infundat, nu am mai avut probleme.

Alte discuții în legătură

Reparatii coloana de apa dianacicero dianacicero Buna ziua, Am urmatoarea situatie: vecina de dedesubt vrea sa schimbe coloana de apa verticala, deci cea comuna, la nivelul apartamentului ei si pretinde ca ... (vezi toată discuția)
Imi iese wc-ul in casa! ralucarrie ralucarrie Buna ziua!Am si eu o problema grava,stau la bloc si din data de 12 noiembrie 2011mi se infunda canalul de scurgere principal,imi iese in casa toata ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un vecin care impiedica accesul la tevile comune adiushu adiushu Buna seara.Am o problema cu vecinul de la parter din cauza caruia teava de scurgere de la bucatarie nu poate fi schimbata. De cateva luni scurgerea la ... (vezi toată discuția)