raziq a scris:
Am o mare problema .... timp de 3 saptamani mi-a refulat apa menajera in bucatarie de 3 ori (stau la etajul 1). Este ceva imposibil , am propus schimbarea coloanei de scurgere de la etajul 1 . Am facut sesizare scrisa la asociatia de proprietari , si as dori sa stiu daca nu se rezolva unde sa ma adresez in continuare , care este forul superior? Multumesc !
Pai va adresati alcuiva daca presedintele, administratorul nu rezolva problema. Ce v-au raspuns la sesizarea facuta?
Am patit-o si noi de cateva ori pentru ca in 25 de ani coloanele de fonta au ruginit si orice scame sau mizerii se agata la coturi si asa se infunda. La una din coloane s-a platit 700 lei desfundarea de la etajul 1 prin mezanin , parter, subsol, cu munca depusa de 2 oameni o zi intreaga, iar dupa o saptamana s-a infundat din nou. De atunci am decis ca in asemenea situatii sa nu mai desfundam, ci sa inlocuim total coloanele de fonta vechi cu altele noi de plastic cu diametrul mai mare. Acolo unde am inlocuit, prima acum aproape 2 ani, nu s-a mai infundat, nu am mai avut probleme.