avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Renuntarea la indemnizatia pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Renuntarea la indemnizatia pentru cresterea copilului

Buna seara
As dori sa stiu daca, in conditiile in care o mamica renunta la indemnizatia pentru cresterea copilului inainte de a implini acesta 2 ani ( copilul s-a nascut in 2010) si se intoarce la locul de munca, aceasta poate solicita reintrarea in concediul legal de crestere a copilului si daca mai are dreptul sa primeasca indemnizatia de care a beneficiat.
Ultima modificare: Joi, 17 Noiembrie 2011
yrysv, utilizator
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 20:19, 17 Noiembrie 2011
da. poate solicita oricand intrerupere si oricand reluare dupa aceea, binanteles in perioada legala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie vs. luna tatalui Kazfer Kazfer Copilul implineste 2 ani la data de 01.09.2017. Mama se afla in concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, pana la data de 01.08.2017, ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pet65 pet65 as dori daca se poate sa aflu cu cat timp inainte de expirarea concediului postnatal de 1 an trebuie sa se prezinte sotia la serviciu pentru a beneficia de ... (vezi toată discuția)
Reintoarcerea la serviciu dupa concediu de maternitate de pana la 2 ani alexandraralea alexandraralea Buna seara, Pe data de 26 mai 2012 am nascut,am optat pt 2 ani de concediu,iar in mai 2014 copilul implineste 2 ani. As vrea sa stiu in ce conditii ma pot ... (vezi toată discuția)