avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... www.spete.info
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

www.spete.info

Buna ziua,

Pe site-ul spete.info exista publicat un dosar in care am fost parte si care este accesabil la o prima cautare in google a numelui meu. Nu doresc ca numele meu sa apara implicat in acea chestiune si doresc ca speta respectiva sa fie stearsa de pe site. Intrebarea mea este ce statut are acest site si daca este ok ceea ce fac ei. Daca dau un mail la ei o fi suficient?

Multumesc,
M
Sedintele de judecata sunt publice , nu sunt secrete si sentintele apar pe portalul instantelor de judecata ca si numele partilor, asa ca nu vad ce prejudiciu vi s-ar mai putea aduce . Incercati sa dati e-mail la cei care au publicat sa scrie cu initiale si nu cu numele intreg numele partilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protectia datelor cu caracter personal si internetul bim2012 bim2012 Buna ziua! Cunoscand faptul ca sedintele de judecata sunt publice, nu am nimic impotriva in a comunica date din dosar pe portalul instantelor de judecata, ... (vezi toată discuția)
Administrator site www.jurisprudenta.com silvia_jelea silvia_jelea Bună ziua, Cunoaște cineva cine anume deține sau administrează site-ul www.jurisprudenta.com? Multumesc. (vezi toată discuția)
Portal judecatoresc velu58 velu58 Buna ziua! dosarele civile inregistrate la judecatorie avand ca obiect-ordin de protectie nu apar pe portalul judecatoriei? (vezi toată discuția)