avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1164 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executari silite
Discuție deschisă în Executare silită

executari silite

in cazul unei persoane fizice care a obtinut un credit de nevoi personale fara garantii,cu bunuri pe numele sau,care are itarzieri mai mari de 300 zile ,care este procedura de executare silita.
Cel mai recent răspuns: vyfor79 , utilizator 16:37, 18 Noiembrie 2011
Executorii bancari, va poate pune sechestru pe bunurile mobile sau imobile, pe care vi le scoate la licitatie...si le vinde pana la acoperirea creditului, dobanzilor si a penalitatilor de intarziere;;;; #-o
La care se adauga si cheltuielile de executare !!!
daca la bunuri face parte si sotia cum procedeaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silitadaca am un credit de nevoi personale fara vyfor79 vyfor79 daca am un credit de nevoi personale fara garantii luat doar de mine fara a avea sotia coplatitor si nu mai pot achita ratele in cazul in care se ajunge la ... (vezi toată discuția)
Executor bancar dascalescu_c dascalescu_c as avea si eu nevoie de niste sfaturi va rog frumos. am fost sunat sa ma prezint la interviu de catre o banca romaneasca ptr postu de executor bancar. in afara ... (vezi toată discuția)
Sechestru asigurator blue_spirit blue_spirit Buna ziua, Daca demarezi o executare silita, aceasta va fi intrerupta in momentul in care se pune sechestru asigurator pe bunurile mobile si imobile a ... (vezi toată discuția)