avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... MASTERUL INSEAMNA SPECIALIZARE ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

MASTERUL INSEAMNA SPECIALIZARE ?

ABSOLVIREA INTR-O FACULTATE ECONOMICA A UNUI MASTER CONFERA SPECIALIZARE ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:46, 18 Noiembrie 2011
Studiile universitare de masterat asigura aprofundarea în domeniul studiilor de licenta sau într-un domeniu apropiat, dezvoltarea capacitatilor de cercetare stiintifica si constituie o baza pregatitoare obligatorie pentru studiile doctorale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Master sau studii aprofundate? adibarbu27 adibarbu27 buna ziua! am o mare nelamurire, nici nu stiu unde sa postez intrebarea, de aceea dac am gersit imi cer scuze. as vrea sa ma ajutati , care e diferenta intre ... (vezi toată discuția)
Calificare gabrielgaby gabrielgaby Buna ziua. As dori sa stiu daca dupa terminarea unuimaster in domeniul ingineriei primesc titlul de inginer sau pot profesa in domeniul . Mentionez ca eu am ... (vezi toată discuția)
Studii unversitare de master Maria_munteanu Maria_munteanu Sunt absolventa a invatamantului universitar de lunga durata (5 ani) a Facultatii de Inginerie , promotia 2007,domeniul Inginerie mecanica, specializarea ... (vezi toată discuția)