avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... proces penal despagubiri
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

proces penal despagubiri

buna tuturor,sunt in proces cu un indivit care mia omorat sotul ,procesul se va tine la sfarsitul luni si asi dori sa stiu daca inculpatul nu are niciun venit cum poate sa ma despagubeasca pe mine ca sotia decedatului ma refer la cheltuielile de inmormantare si judecata deoarece am depus plangere la parchet si a trebuit sa ami iau un avocat.multumesc anticipat ,cu rspect
Cel mai recent răspuns: C.Fabyola , utilizator 20:31, 19 Noiembrie 2011
Prin executarea tuturor bunurilor detinute de catre acesta
Dupa ce sentinta va ramane definitiva,o investiti cu formula executorie.Ulterior va adresati executorului judecatoresc pentru a proceda la executarea silita.Daca condamnatul (viitorul,probabil) nu va avea la acel moment salariu sau bunuri care sa poata fi executate silit.....o sa ramaneti cu paguba,urmand ca executorul sa-l verifice periodic.
am primit citatia inculpatul e incadrat in articolol c.p 175 , e si recidivist cert e ca inca nu stiu daca detine bunuri locueste intr-o zona malfamata si este de etnie roma , cum toti stim ca asi constuesc abuziv, sper sa nu fie asa, de aceia am dubi in cazul in care nu are bunuri ce se va intampla?
In cazul in care nu are bunuri in propietate nu veti avea ce sa luati de la el.
Va trebui sa asteptati sa achizitioneze ceva.

:offtopic: Colegi, se poate pune poprire pe veniturile castigate de detinut in penitenciar, daca lucreaza?

Alte discuții în legătură

Buna,nici un executor judecator nu vor sau nu pot sa execute o sentinta civila pe motive ca nu au ce sa execute,si ca suma este mica adica 3700 ron gudflo gudflo Am fost pe la multi Executori si toti miau dat de inteles ca am facut ce nu trebuia,mai in detaliu va spun caci de 10 luni stau cu sentinta in mana si cu o ... (vezi toată discuția)
Ce termen exista pentru achitarea unor daune in cazul castigarii unui proces? ania1958 ania1958 In cazul in care dintre cei 4 parati primii 2 depun intampinare si recunosc, invocand articole de lege, ca paratii 3 si 4 au interpretat gresit legea, ce ... (vezi toată discuția)
Executare silita FRONZAT FRONZAT buna ziua. va spun pe scurt. am castigat in instanta o suma ca daune morale de la 2 persoane. care in prezent sunt in inchisoare. una dintre ele are sechestrul ... (vezi toată discuția)