avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... AUTORIZATIE PT CONSTRUCTIE
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

AUTORIZATIE PT CONSTRUCTIE

Se poate autoriza o constructie dupa ce ea a fost ridicata? Sau legal e sa obti autorizatia apoi sa ridici constructia? Care lege prevede aceste aspecte.multumesc
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 16:01, 19 Noiembrie 2011
varianta 2, L 51/'91 completata cu L 269/2009
Totusi se poate autoriza retroactiv?
Incercati obţinerea unei autorizaţii de construire în conformitate cu dispoziţiile art. 28 din Legea nr. 50/1991 şi art. 56 din Ordinul nr. 1430/2005 privind aprobarea normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 50/1991

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renovare si extindere magazin fara autorizatie de constructie cristian86 cristian86 Am facut un credit si am inchiriat un magazin darapanat care avea cam 9mp. Pe acesta l-am renovat corespunzator si l-am extins cu cativa metri ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de construire garaj tranformat in locuinta popescu simona popescu simona Buna ziua! am urmatoarea speta: In urma cu ceva ani s-a construit un garaj pentru care s-a obtinut AC conform legii. Intre timp garajul a fost ... (vezi toată discuția)
Constructie casa fara atorizatie de cosntructie sorindan24 sorindan24 buna ziua ma poate ajuta cineva cu cateva sfaturi legate de o constructie realizata in anul 2012 fara autorizatie de constructie,pentru ca intentionez sa fac ... (vezi toată discuția)