avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Executare silita...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Executare silita...

Buna ziua ! S-a terminat procesul de partaj pe care il am de 3 ani pe rol,si s-a dat o sentinta definitiva,si acum trebuie sa-mi recuperez ce mi se cuvine... Deci recurg la executare silita...dar aici intervine o problema...De unde pot lua un executor judecatoresc,astfel incat sa fiu sigur ca acesta imi apara interesele,si are sanse sa vanda ce e de partajat (adica un apartament).Intreb de unde pot lua un executor,pentru ca in orasul unde am de partajat apartamentul familia fostei sotii este foarte influenta,si are castig de cauza in orice situatie...
Daca iau un executor din alta localitate decat cea din care am de partajat apartamentul,ce sanse sunt sa se vanda un imobil despre care nimeni nu stie nimic...Cum sa fac sa ies cat mai bine... va rog sa ma sfatuiti...
Cel mai recent răspuns: Cezar66 , utilizator 10:52, 20 Noiembrie 2011
Procedura executarii silite poate fi realizata numai de catre BEJ responsabil teritorial
ynocentta a scris:

Procedura executarii silite poate fi realizata numai de catre BEJ responsabil teritorial

orice executor este obligat daca accepta cererea dvs sa execute silit anumite bunuri, este obligat sa finalizeze executarea oricat de influenti ar fi cei din partea adversa.. aveti la indemna solutia plangerii impotriva acestuia daca refuza sa si faca treaba cum se cuvine
Corect,dar cum pot dovedi ca nu isi face treaba cum trebuie...???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita imobiliara in lipsa cuxi cuxi Va Salut, Sunt castigatorul unei suprafete de teren intravilan in orasul Fagaras. Sentinta a fost data de C.S.C.J prin sentinta definitiva si ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc vulpoi vulpoi Buna ziua! as dori sa stiu, in cazul in care nu sunt multumit de mersul dosarului meu intr-o executare silita cum ar trebui sa procedez daca as vrea sa mut ... (vezi toată discuția)
Copie a dosarului Dahrma Dahrma Doresc sa stiu cum pot avea o copie a dosarului in care sunt executata silit de catre banca. Se face o cerere la grefa judecatoriei in orasul unde este ... (vezi toată discuția)