Intrebarea mea este, cum trebuie sa receptionez o factura la o carmangerie. Pe factura exista o carcasa de porc, si eu vand mai departe in bucati( ex cotlet, pulpa, ceafa, costita.....).
Carcasa - KG -(ca sa putem face receptia prin NIR 301 si tva=401)
Ceafa - KG - Produs Finit vandut
Pulpa - KG - Produs Finit vandut
Fleica - KG - Produs Finit vandut
Carne Tocata sarmale - KG -Produs finit vandut
1. Obtinere productie 345 = 711
2. Retur in productie produse cu defecte pentru refacere 345 = 711 (cu suma negativa)
3. Minus de inventar 711 = 345
4. Vanzare produse finite 4111 = 701 si descarcare gestiune 711 = 345 (vanzarea e la pretu de vanzare, descarcarea la pretu de productie)
5. Obtinere semifabricate 341 = 711
6. Consum semifabricate in productie pt. obtinere produse finite 711 = 341
7. Perisabilitati produse finite 711 = 345
8. Produse finite consumate protocol 623 = 345
Monografie productie
book2
Primesc comanda de la pers. fizice intr-un showroom de prezentare pentru executarea unor perdele si draperi , eu comand materialul si execut comanta la ... (vezi toată discuția)