avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... model de cerere pentru eliberarea unor date de ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

model de cerere pentru eliberarea unor date de corespondenta

trebuie sa formulez o cerere catre primarie prin care sa solicit eliberarea datelor de corespondenta ale unor persoane. mentionez ca sunt persoana autorizata pentru masuratori de cadastru si topografie. cum trebuie formulata?
Cel mai recent răspuns: Cristian Fara , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 19:14, 21 Noiembrie 2011
nu cred ca primaria va poate elibera asa ceva...
...poate serviciul evidenta populatiei din primarie sa va informeze cu privire la "domiciliul" unor persoane(nu inseamna ca si locuiesc unde au domiciliul)... (eu imi doau doar cu parerea ca daca se refera la o "problema" de cadastru - sunteti pe o cale gresita... conform carui regulament pentru ce documentatie ati ajuns la asa o problema?)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru gresit Lioan2002 Lioan2002 Buna ziua , Parintii mei detin un tilul de proprietate de 1346 m2 pentru un teren intravilan ( la fata locului parintii tin aceeasi suprafata de cand s-a ... (vezi toată discuția)
Intrebare urgenta cadastru! am facut cadastrul unui teren + casa ... danutza33 danutza33 Intrebare urgenta cadastru! Am facut cadastrul unui teren + casa acum vreo 20 ani ca urmare a succesiunii dupa decesul unuia dintre parinti. Nu aveam ... (vezi toată discuția)
Edificare imobile construite fara autorizatie de constructie ady09 ady09 va rog sa-mi spuneti prevederile legale cu privire la modalitatile de edificare a unui imobil construit fara autorizatie de constructie , cladire construita ... (vezi toată discuția)