avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ce se poate face?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ce se poate face?

ce pot face in situatia in care ma aflu? copilul este incredintat mamei.eu am program de vizitare pe care nu il pot pune in aplicare. mama este cetatean r.p. moldova si presupun ca a plecat cu copilul din tara. ce pot face legal sa-mi pot vedea copilul?
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 20:39, 21 Noiembrie 2011
consulati un avocat. se poate notifica la punctul de frontiere. se poate face plangere penala si proces civil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor nerespectare hotarare judec. hasan hasan buna ziua. In urma unui divort copilul in varsta de 3 ani a fost incredintat mamei prin sentinta irevocabila.Tatal cetatean turc are program de vizita cu luare ... (vezi toată discuția)
De ce nu putem parasi tara daca tatal are program de vizita? cristinica11 cristinica11 Buna ziua, am vazut peste tot ideea ca daca ai decizie definitiva si irevocabila poti parasi tara. Daca insa tatal are drept de vizita, nu poti parasi ... (vezi toată discuția)
Sotia a fugit cu copilul nostru in rusia fara acordul meu, fara ... DerLehrer DerLehrer Sotia a fugit cu copilul nostru in Rusia fara acordul meu, fara ca copilul sa aiba pasaport, in conditii de pandemie. Nu stiu cum poate fi asa posibil in ... (vezi toată discuția)