avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inregistrari in revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inregistrari in revisal

am o intrebare la care nu gasesc raspuns si cred ca aici este ultimul loc, dupa care va trebui sa sun la inspectoratul de munca pt lamuriri, unde pot gasi un raspuns....problema mea este.....

pe un alt calculator facem revisalul. paralel pe comp personal am instalat revisalul in toate versiunile, am instalat si versiunea asta noua si tare:)), numai ca am transmis la itm datele din revisal care era instalat pe comp celalalt care nu era al meu. eu nu vreau sa o deranjez pe dna mea contabila pt orice modificare in revisal, si de aceea am intrebarea, daca eu acum transmit ceva la itm, si se vede ca sunt alte date la care au fost facute anumite modificari, risc vreo amenda ceva?.....alte date ma refer la faptul ca alta data in care au fost facute anumite modificari, ca practic modificarile sunt la fel, numai ca au fost inroduse in alte zile...va rog mult sa ma ajutati

Alte discuții în legătură

Despre revisal Ioana Ulmanu Ioana Ulmanu Va rog frumos, lamuriti-ma si pe mine, absolut toti angajatorii trebuie sa depuna la ITM noua versiune Revisal sau cei care au depus vechea versiune si nu mai ... (vezi toată discuția)
Revisal versiunea 5.08.033 Zetu Elena Zetu Elena Versiunea nou lansata la REVISAL,5.08.033 se instaleaza peste cea veche si nu se pierd datele ? Se transmite din nou la ITM chiar daca nu sunt modificari la ... (vezi toată discuția)
Noul revisal dumi32 dumi32 Buna ziua,ce trebuie sa facem cu noul Revisal in sensul ca eu daca trebuie sa preiau datele din revisalul vechi, ceea ce la mine este o problema pentru ca eu ... (vezi toată discuția)