avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cai de atac dupa recurs?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cai de atac dupa recurs?

Va rog sa-mi spuna cineva daca mai exista cale de atac dupa recurs?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:59, 12 Decembrie 2011
Nu mai exista.Doar cai extraodinare de atac: contestatia in anulare, revizuirea.
pe fond am castigat procesul dar la recurs nu stiu ce sa intamplat ca am pierdut. e o contestatie de concediere din motive neimputabile mie.dar nu este serioasa pentru ca au angajat alta persoana in locul meu
avocata mi-a cerut pana acum 6250 RON pana acum , bani pe care i-am imprumutat si acum nu stiu ce ma voi face!!!
Care a fost solutia instantei de recurs ? ...
Solutie: Admite recursul declarat de pârâta SC T SA împotriva sentinţei civile numărul 2904 din 09.06.2011 a Tribunalului Cluj pronunţată în dosar numărul 55/117/2010, pe care o modifică în parte în sensul că respinge în întregime acţiunea reclamantei S.E.C. în contradictoriu cu pârâta SC T SA. Obligă reclamanta la plata în favoarea pârâtei a 2000 lei cheltuieli de judecată la fondul cauzei. Obligă pe intimata S.E.C. să plătească recurentei suma de 700 lei, cheltuieli de judecată în recurs. Decizia este irevocabilă. Dată şi pronunţată în şedinţa publică din 21.11.2011.

Alte discuții în legătură

Recurs curtea de apel Stanciu73 Stanciu73 am depus recurs in calitate de parat la Curtea de Apel,dar curtea a respins recursul ca fiind nefondat.ce mai pot face in continuare in apararea mea? (vezi toată discuția)
Care sunt conditiile pentru a putea exercita caile de atac extraordinare? ContSters88476 ContSters88476 In contencios, am pierdut la tribunal si la curtea de apel, dar am inteles ca as putea exercita ceva cai extraordinare de atac inainte de a apela la CEDO. ... (vezi toată discuția)
Hotarare irevocabila roxana_p18 roxana_p18 Va rog sa imi spuneti daca se mai poate face ceva impotriva unei sentinte irevocabile a Tribunalului (vezi toată discuția)