avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1027 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inregistrarea deciziilor interne in REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inregistrarea deciziilor interne in REVISAL

Daca am o decizie interna emisa in luna aug. si am omis sa o inregistrez in REVISAL ce e de facut? decizia priveste concediuc fara plata mai mare de 30 de zile.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:32, 23 Noiembrie 2011
O inregistrati in REVISAL acum si apoi o transmiteti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal pt incetare cim prin demisie art 81(7) florinita florinita Am un angajat pt care inceteaaza cim cu 01.07.2011 cf art 81 alin 7 codul muncii republicat. 1) Revisal nu este actualizat. Motivul incetarii in revisal este ... (vezi toată discuția)
Corectii revisal Manin Manin Buna seara daca se greseste ceva la realizarea inregistrarilor in Revisal si se fac corectii - si se transmit la itm, credeti ca e posibil ca ITM sa spuna ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea incetarii unui cim in revisal cu intârziere robertsega32 robertsega32 Bună ziua, Cum se poate proceda dacă s-a omis înregistrarea în Revisal încetarea unui CIM? Cazul este al unui salariat care s-a prezentat la locul de ... (vezi toată discuția)