avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... OPC - garantie pantofi de toamna cumparati vara
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

OPC - garantie pantofi de toamna cumparati vara

Buna ziua, am cumparat 1 pereche pantofi iarna in septembrie( cand erau 28 grade afara ) si am inceput sa-i port in nov cand a dat frigul, intradevar am primit garantie ptr 1 luna dar nu era timpul necesar ptr a-i purta atunci. Oricum, cand a crapat talpa pe lateral dupa numai 2 saptamani de purtat si m-am prezentat cu ei la OPC au recunoscut si expertii in incaltaminte de acolo ca este vorba de un viciu ascuns ,nu de modul de purtare sau altceva de genul acesta si sa completez o reclamatie care,sigur,va rezolva problema in avantajul meu( am uitat sa specific ca m-a costat 90 lei!). Spre stupoarea mea am primit ieri o instiintare de la OPC cum ca, pantofii sunt iesiti din garantie si nu mai am ce face!!!Deci n-a mai existat viciu ascuns, am aruncat 90 lei pe fereastra, nu?Spuneti-mi, va rog daca exista vreo institutie superioara OPC municipal sau,totusi cui ma mai pot adresa pentru a mi se face dreptate....Pot intelege ca a trecut garantia, dar exista si cazuri in care se vede clar ca e vorba de defecte de fabricatie, de injectare a talpii s.a. in care ,cred, ca ar trebui sa se tina cont ca nu mai sunt in garantia aia infima,nu?De 90 lei ,ma gandesc ca, macar un sezon ar trebui sa porti o pereche de pantofi....Va multumesc

Alte discuții în legătură

Garantie incaltaminte simona2006 simona2006 Buna seara! Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns, o parere. Acum aproape o luna mi-am cumparat o pereche de pantofi de piele din magazinul CCC din ... (vezi toată discuția)
Talpa uneia dintre ghetele cumpărate în 18.01.2016 a crăpat. ce pot face? Gabriela  Pintea Gabriela Pintea În 18 ianuarie 2016 am cumpărat o pereche de ghete de la un magazin de cartier. Ghetele sunt făcute de o firmă care are câteva magazine de desfacere în ... (vezi toată discuția)
Sesizare opc? ramicielo ramicielo Buna seara! Cum se procedeaza in situatia in care ai cumparat o pereche de pantofi/ghete din piele de iarna imblanite, si la prima purtare iti intra apa in ... (vezi toată discuția)