avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate EUTANASIEREA CAINILOR FARA STAPIN.
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

EUTANASIEREA CAINILOR FARA STAPIN.

DE CE NU PUTEM SA II STERILIZAM? VORBIM CU TOATE CABINETELE VETERINARE DIN CONSTANTA SI II STERILIZAM. FIECARE CABINET CHIAR NU POATE SA FACA O POMANA DE ACEST FEL? EU SUNT ASISTENT MEDICAL GENERALIST SI DACA OMUL MA CHEAMA SA-I FAC O INJ SI NU ARE BANI I-O FAC. ASA SI VETERINARII AR PUTEA SA FACA STERILIZARI GRATUIT. NU CRED CA AR FI CHIAR ASA O MARE PAGUBA....
Cel mai recent răspuns: bbv_040270 , utilizator 10:41, 23 Noiembrie 2011
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistent medical generalist + pfa = ? jonelsorel jonelsorel Sunt asistent medical generalist si doresc sa-mi infiintez un PFA (in Constanta). La Registrul Comertului mi s-a spus ca nu exista cod pentru aceasta functie. ... (vezi toată discuția)
Srl si/sau cabinet medical individual oms oms Buna ziua. Numele meu este Marius, sunt medic veterinar, nou pe acest forum si sunt in urmatoarea situatie: sunt asociat unic la un SRL cu cod CAEN 7500 ... (vezi toată discuția)
Ordin 11/2013 privind dietele veterinare Razvan_Con Razvan_Con Buna ziua In urma acestui acest ordin al CMVRO depozitele veterinare au primit o recomandare clara (neprevazuta in acest ordin) cum ca nu mai au voie sa ... (vezi toată discuția)