avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buletin expirat + schimbarea domiciliului
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buletin expirat + schimbarea domiciliului

Buna ziua,

Am o intrebare. Daca CI mi-a expirat de mai bine de 30 de zile si doresc sa imi schimb domiciliul in alta localitate, trebuie ca mai intai sa ma prezint la Serviciul Public de Evidenta a Populatiei pe raza caruia am actualul domiciliu din CI pentru a obtine noua CI si apoi sa ma prezint la Serviciul Public de Evidenta a Populatiei pe raza caruia doresc sa am noul domiciliu pentru a prima o alta CI?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ado1234 , utilizator 14:23, 24 Noiembrie 2011
Nu schimbati CI de 2 ori. Va prezentati pt a va elibera alta CI la serviciul de evidenta de pe raza viitorului domiciliu
Conform legii trebuia sa va prezentati la serviciul de evidenta cu cel putin 15 zile inainte de expirare. Puteti primi amenda.
Ultima modificare: Joi, 24 Noiembrie 2011
Ares-3, moderator
Multumesc pentru raspuns.
Ultima modificare: Joi, 24 Noiembrie 2011
ado1234, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare acte masina dintr-un judet in altul doru6 doru6 Tatal meu si-a schimbat buletinul intr-un alt judet - Botosani si drept urmare si-a schimbat si permisul de conducere la noua adresa din buletin. Am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Adresa gresita in buletin Steffy81 Steffy81 Buna ziua, Amo prietena care este plecata in Germania si acum i-a expirat buletinul. A facut o procura prin care il deleaga pe tatal ei sa se ocupe de noul ... (vezi toată discuția)
Pot obține buletin prin consulat dacă nu am niciun act de identitate valabil? GabLuta GabLuta Locuiesc in Irlanda si mi-am pierdut certificatul de naștere. De curând am aplicat pentru un certificat duplicat prin consulatul din Dublin, si-l voi avea la ... (vezi toată discuția)