avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Incetare suspendare contract de munca (concediu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Incetare suspendare contract de munca (concediu crestere copil pana la 2 ani)

Buna ziua

Va rog sa imi spuneti ce trebuie sa faca angajatorul in cazul in care o angajata, care era in concediu crestere copil (CIM suspendat) ,nu a revenit la locul de munca in momentul in care au trecut cei 2ani.
Pe 4 noiembrie copilul a implinit 2 ani ,suntem in 23 noiembrie si angajata nu a "reusit sa ajunga ".Ne-a sunat ca vine si ca ar vrea sa intre in somaj ;
Firma nu a inregistrat nimic in Revisal la data de 04.nov si cum trebuie sa procedeze ?

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: m_maria_m5 , utilizator 16:22, 24 Noiembrie 2011
Intrucat suspendarea in acest caz este limitata, din momentul in care a expirat termenul pentru care a fost incheiat, salariatul este nemotivat, pentru aceasta ii puteti incheia contractul individual de munca disciplinar.
in cazul in care nu dorim sa ii inchidem contractul de munca disciplinar;angajata se intoarce cu intarziere, cum procedam noi,firma,daca nu am inregistrat in revisal nimic la 04nov?
Daca se intoarce cu o luna intarziere fata de 04nov,ce trebuie sa faca firma?ce inreg in revisal?
II puteti modifica data incetarii suspendarii ca urmare a absentelor nemotivate ... in baza art.51 alin.2 C.mun.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Absente nemotivate si inregistrare in revisal YoAlle YoAlle Buna ziua, 1. Absentele nemotivate se inregistreaza obligatoriu in Revisal? 2. Daca se inregistreaza in Revisal care este procesul , daca salariatul ... (vezi toată discuția)
Urgent - suspendare cim pt absenta Alexandra Ilie Alexandra Ilie Buna dimineata, Am urmatoarea nelamurire: daca de exemplu vineri 17.01.2020 nu s-a prezentat la munca 1 salariat si nici astazi, maine va veni la munca, ... (vezi toată discuția)
Cum se operează absența nemotivată în revisal dacă în roi/ ccm și cim nu este prevăzută expres suspendarea cim pentru așa ceva? BIBISTROCELCROCOBAZDRUGAT BIBISTROCELCROCOBAZDRUGAT Cum se opereaza absenta nemotivata in revisal daca in ROI/ CCM si CIM nu este prevăzută expres suspendarea CIM pt absenţă nemotivata? Si daca este ... (vezi toată discuția)